Over Oud Westerkwartier & Noordenveld

Oud Westerkwartier en Noordenveld is een website dat vanuit hobby is ontstaan. Het verzamelen van oude foto’s en videomateriaal uit ‘de regio’ is voor velen een boeiende hobby. Achter iedere oude foto schuilt immers een verhaal. Het gaat om verhalen die soms doorgegeven dienen te worden maar soms ook dienen om een foto nog beter te kunnen begrijpen. De regio Westerkwartier en Noordenveld is een grote regio waarvan veel oud beeldmateriaal beschikbaar is. Onze hobbyisten delen dit graag met u. Onze website wordt met regelmaat bijgewerkt en met zorg samengesteld. Uiteraard is het ook voor u mogelijk om een bijdrage te leveren door een bijzonder verhaal met foto door te geven. Hiervoor kunt u gebruik maken van het instuurformulier voor het insturen van foto’s en verhalen, elders op deze website. Om hier gebruik van te maken klikt u bovenaan de website op ‘Foto’s insturen’. 

Oud Westerkwartier en Noordenveld is een hobbysite. Wij hebben daarom dan ook geen financiële of commerciële doelen. Oude foto’s uit de regio verzamelen en publiceren zodat iedereen ervan kan genieten, is en blijft ons hoofddoel. Onze hobbyisten beschikken over geavanceerde apparatuur om oude foto’s en video’s uit onze regio te kunnen digitaliseren. Heeft u uniek beeldmateriaal, is dit nog niet gedigitaliseerd en wilt u dat graag met ons en onze kijkers delen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe we dit kunnen doen. Neem daarvoor gerust een kijkje op onze services pagina. 

Doordat Oud Westerkwartier en Noordenveld een hobbysite is en blijft, kunnen er op geen enkele wijze rechten worden ontleent aan de inhoud van deze site. Heeft u aanvullingen bij een van onze foto’s, ook dan komen wij graag met u in contact. Onze website kan alleen maar boeiend blijven door en voor de samenleving. Iedereen kan dus geheel vrijblijvend en vrijwillig een bijdrage leveren aan deze website. Hoe leuk zou het zijn om uw verhaal bij één of meerdere van onze foto’s te publiceren, of dat uw ingezonden foto op onze site getoond wordt? De hobbyisten van Oud Westerkwartier en Noordenveld helpen u graag! Schroom niet en draag gerust uw steentje aan deze bijzondere hobbysite bij. 

Hulp nodig bij digitaliseren?

Oud Westerkwartier en Noordenveld helpt u graag bij het zoeken naar mogelijkheiden om uw beelden te kunnen digitaliseren.
Vrijblijvend