We staan ​​hier voor het winkelpand van bakker Zwama, Hoofdstraat 114. Grootegast

We staan ​​hier voor het winkelpand van bakker Zwama, Hoofdstraat 114. Grootegast

Begin van de oorlogsjaren (circa 1940). De naam op het raam spreekt duidelijke taal: We staan ​​hier voor het winkelpand van bakker Zwama, Hoofdstraat 114. Voor het pand meerdere bakker Willem Zwama en zijn echtgenoten. Met fiets staat Tj. Zwama. Met de bakfiets staat klaar om uit te rijden Anko Terpstra. Voor Zwama was de bakkerij o0.a. in handen van Strating en Veltman, na hem Mosterman en nu is Hamersma er al weer enkele jaren in gevestigd.Begin van de oorlogsjaren (circa 1940). De naam op het raam spreekt duidelijke taal: We staan ​​hier voor het winkelpand van bakker Zwama, Hoofdstraat 114. Voor het pand meerdere bakker Willem Zwama en zijn echtgenoten. Met fiets staat Tj. Zwama. Met de bakfiets staat klaar om uit te rijden Anko Terpstra. Voor Zwama was de bakkerij o0.a. in handen van Strating en Veltman, na hem Mosterman en nu is Hamersma er al weer enkele jaren in gevestigd.